Minden napos problémák a zárak terén

Számos helyzetek tanúskodnak arról,hogy egy elromlott zárszerkezetű bejárati ajtó milyen problémákat és mérget tud generálni a nap folyamán. Persze minden esetben akkor mikor időszerű lenne a használata. Egy eltört zárnyelv, egy kulcs amely beletört a zárba, egy eltulajdonított kulcs csomó, egy új ingatlanba való költözés, egy át nem adott postaláda láda kulcsa minden eseteben komoly kihívást jelenthet a felhasználóknak.

Mi tévő legyen ilyen esetben a felhasználó? Hol keressen megfelelő szakembert, mikor jönnek ki elhárítani a problémát.

Ez a felvázolt helyzet azt mutatja hogy olyan zárszerviz szolgáltatásra van szüksége mely a fenti problémák megoldásban tud segíteni akár egy órán belül.

Zár problémákra a megoldás kulcsa mi vagyunk!

Zárszerviz szolgáltatást végzünk Budapest 1. kerület és vonzásában, legyen szó lakóépület zárszerkezetinek rongálódásáról, irodák, bérlemények, üzlethelyiségek, tárolók, ingatlanban lévő belső ajtók, garázsok zárszerkezetinek romlásából adódó problémák megoldását kínáljuk éjjel nappal. Technikusaink az elmúlt évek alatt összegyűjtött tapasztalatokat a helyszínen alkalmazzák a különböző zártípusok szerelésére, javítására illetve cseréjére. Egy elavult zárástechnika amely éppen az otthona védelmét alkotja, rés lehet a pajzson, hiszen nem mindegy milyen szerkezetekkel és milyen állapotban lévő zárakkal óvjuk otthonunk tartalmát.  Felmérések sora mutatja, hogy az illegális behatolások száma ott a legmagasabb ahol jelentéktelen védelemmel és gagyi biztonsági rendszerekkel találkozik a betörő. Zárszerviz szolgáltatásunk fényt jelenthet az alagút végén akár szerkezet romlásról esetekben értékvédelemről van szó.

Szolgáltatásaink

  • Zárszerviz 1. kerület
  • Zárszerelés 
  • Zárjavítás
  • Ajtónyitás
  • Zárnyitás
  • Zárlaktos
  • Zárszakértő
  • Betörés utáni zárszerviz

Miért minket válasszon a zárszerviz szegmensében

 

Szolgáltatásaink átfogóak, minden akut zár problémát a helyszínen, magasan felszerelt technikusi gépjárműveink alkalmazásával és tömény mennyiségű tapasztalatainkkal fűszerezve oldunk meg.


Nem volt és ki jelenthetjük, hogy továbbra sem lesz olyan nap mikor egy ajtó nyitva vagy ezzel ellentétben zárva maradjon előttünk bármilyen zárszervizzel kapcsolatos munkát ajánl számunkra. Szervizautóink kialakítása a Budapest területén működő bejárati ajtók zárszerkezeteinek a 95% át helyszínen elérhetővé teszik, biztosítva Önt arról, hogy a kétszeri kiszállási díj illetve a termék hiánypótlása nem az ügyfél zsebét nehezíti. Olyan esetre mikor tényleg kivitelezhetetlen a helyszíni munkavégzés az anyagszükséglet miatt, a Budi oldalon és a Pesti oldalon is raktár bázisunk támogat minket a munka folyamatos végzésében. Az év minden napján huszonnégy órában elérheti zárszerviz szolgáltatásainkat legyen szó akár hétvégi vagy ünnepnapi megkeresésről.

Díjszabásunk nem tér el az óramutató járásával egyezően. Telefonon tartott megbeszélésünk során, minden esetben egyedi árajánlatot készítünk mellyel Ön a munka során kalkulálhat. Minden általunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás zárszerviz szolgáltatással emelünk ki. A minőség élménye a biztonsággal együtt élvezhető!